Meniu

  • ALUDĖS MENIUStiklių Aludė
  • MĖGSTAMIAUSI PATIEKALAI
  •  
  • Užkanda prie alaus - kepta duona su česnakais
  • Kaimiška silkių užkanda su kepta bulve (su lupena)                                              
  • Lietuviška grybų sriuba         
  • Lietuviški kepti baravykai su bulvėmis
  • Grietinėje troškinti sterkai su grybais ir bulvių koše
  • Veršienos kepsneliai su garstyčių padažu ir bulvių koše
  • Lietuviški virtiniai su mėsa ir spirgučių padažu
  • Tarkuotų bulvių blynai su mėsa
  • Didžkukuliai su mėsa
  • Samanės ledai su karamelizuotais obuoliais ir spanguolių užpiluStiklių restoranas
  •  
  • RESTORANO MENIU
  • MĖGSTAMIAUSI PATIEKALAI
  • Rūkyta lašiša su „Nori“ dumbliais ir mango kremu
  • Ančių kepenėlių paštetas su apelsinų - mėtų drebučiais bei karamelizuotais kinkanais
  • Stirnienos karpačio su ančių kepenų paštetu
  • Didžiosios šukutės su juodaisiais trumais ir bulvių Risotto
  • Kepta kaliaropė su žaliaisiais ankštiniais žirneliais, garstyčių ir wasabi padažais
  • Baravykų kremas su svogūnų įdaro koldūnais ir vytinto kumpio traškučiais
  • Stiklių restoranas
  • Lašišų kepsnys paruoštas La plancha su žaliųjų žirnelių kremu, Cous-Cous ir riešutų skonio puta
  • Kepta veršienos nugarinė su žaliųjų žirnelių tyre, miško grybais ir garstyčių padažu
  • Jautienos kepsnys su paprikų troškiniu ir bulvių traškučiais
  • Stirnienos kepsneliai “Rossini” su salierais bei džiovintomis figomis
  • Keptos ančių kepenėlės su juodosiuose serbentuose bei vyne brandintomis figomis, troškintais pankoliais ir keptais grybais
  • Karčiojo šokolado pyragaitis su riešutiniu traškučiu ir baltojo šokolado ledais
  • Šerbetų rinkinys